29-05-2019

At få øje på..

Jeg holder meget af at se de store perspektiver, når jeg fx er ude i naturen. Og der er masser at fotografere. Jeg ser både på motiver og på former og farver, samt mønstre. Lidt afhængig af, hvad der er mit formål med fotograferingen, kan det også være, at der skal fortælles en slags historie, eller at jeg skal forsøge at få en særlig stemning frem. Nogle gange er det bestemte opgaver, andre gange er det mere lystbetonet, hvor jeg kan lade fantasien springe.

Flere gange har jeg oplevet, at andre mennesker, som muligvis ikke fotograferer, er blevet ovrerasket over, at jeg kravler rundt på en skovsti, hvis jeg da ikke ligger lige så lang, jeg er. Fuldstændig opslugt af at fotografere fx en bille. Jeg kan godt forstå, hvis det er svært at forstå, hvis man ikke selv har den passion... Men sandheden er, at for mig er det den bedste meditation. Tankerne enten flyder frit eller tømmes helt, og tiden nærmest forsvinder. Det er magisk og vidunderligt. Og der findes så mange fantastiske små historier gemt i naturen. 

Ligesom den stilhed der ofte er, efterhånden er en sjældenhed, som jeg sætter stor pris på. Måske er den også med til at gøre oplevelserne i naturen magisk? 

På min KIG IND side kan du se, hvad jeg er i gang med at fotografere på dette billede. Det handler om at få øje på... Og det er alle vegne, hvis vi går på opdagelse. Jeg kan kun anbefale det - så god fornøjelse, hvis du får lyst.