29-06-2019

Camp adventure

Ved Gisselfeld, lidt udenfor Haslev er der denne her attraktion, som samlet set kaldes Camp adventure. Der er forskellige klatrebaner til både store og små gennem en lang strækning i skoven, og gennem en træbeklædt sti ledes man til tårnet, som er det nyeste skud på stammen her. Tårnet har efterhånden fået ret stor opmærksomhed. 

Jeg synes den sti er så fin, fordi den dels er anlagt smukt, og leder én gennem skoven, hvor der levnes plads til stilhed. Jeg synes det er skønt at der laves familieoplevelser af denne slags, uden der behøver at være alle mulige bling, bling lyde. Det giver muligheden for at kigge på naturen og lytte til stilheden, mens man går. Stien beskytter også den omkringliggende natur, fordi os der besøger stedet ikke må forlade stien for at gå ud i skoven (og trampe rundt eller smide affald fra madpakker m.m.), og sidst, men ikke mindst, så kan man komme hele vejen til tårnet - også hvis man har brug for at bruge kørestol. Og op i tårnet... Fordi hele vejen op er der den samme fine træbeklædning. 

Jeg synes det er en smuk konstruktion, som klæder landskabet, og som spiller godt sammen med naturen. Fotografisk er den også meget spændende - der er hele tiden nye vinkler og nye muligheder for at lege med kameraet. Fra toppen (45 meter) er der en smuk udsigt ud over sydsjælland og endnu længere, hvis vejret er klart.