07-12-2019

Inges Kattehjem i Næstved

Første søndag i advent holdt Inges Kattehjem i Næstved åbent hus med lækre, hjemmelavede æbleskiver..

Lille, smukke og tillidsfulde Chili på billedet var én af de heldige katte den dag, som fik nyt hjem. Hun mangler at blive revaccineret, så den nye ejer forpligter sig til at komme med den og få det gjort. Det er jeg sikker på, vil ske, fordi hun er en ansvarlig katteejer, og gerne vil passe godt på sin kat. 

Der var en del mennesker forbi, mens jeg var der - både for at kigge og kæle med kattene og for at købe foder og andet godt til den kat, der allerede er derhjemme. Selv købte jeg kattefoder til min egen kat, der iøvrigt også kommer derfra, og som var 4 år, da jeg fik ham for 3 år siden. Han er den skønneste kat, man kan forestille sig. 

Inges kattehjem i Næstved er vist nok én af de eneste Kattehjem, der også har en loppemarkedsafdeling. Alt hvad der bliver solgt der, går ubeskåret til kattene, og der er mange gode ting imellem. Tøj, bøger, porcelæn, julepynt, krukker, billeder og meget andet. Så står du og mangler en julegave, eller noget til dig selv, eller lidt ekstra julepynt, som ikke koster så jorden ryster, så skulle du køre der forbi. 

Eller du kan indlevere ting og sager, som ikke fejler noget og er rent og pænt - det går som sagt til et godt formål.