06-09-2020

Mols Bjerge

Danmark bugner jo af smukke steder, hvilket jeg tror, at rigtig mange flere danskere har fundet ud af i år. Jeg hører i hvert fald flere historier om begejstrede og en anelse overraskede danskere, der har været steder i Danmark, som de aldrig har været før. Af den simple grund, at ferien plejer at være noget med at sætte sig ind i en flyver og stige ud et, som regel, varmt og solrigt sted.

I år, har vi også haft dage med rigtig meget varme... Og ligesom vi plejer, så har vi også haft regn og blæst, og heldigvis også temperaturer, der ligger omkring 22-24 grader. Èn af de ting, som vi har, som ikke findes i de sydlige himmelstrøg, det er de lange, lyse nætter. De er fantastiske og nogle, jeg sætter meget pris på.

Jeg sætter også meget pris på alle de fantastiske naturområder, vi har i Danmark. Èt af dem er Mols Bjerge, hvor jeg har været flere gange før, men som altid er et besøg værd. Det er et kæmpe område, og her er faktisk også en del variation. 

Billedet her er taget mellem fårene der græsser og vandet, der glimter tillokkende på begge sider af mig - det helt smalle sted, hvor vejen bevæger sig ud til Helgenæs. Her er højt til himlen, og på himlen er der fantastiske skyer, der driver afsted mod andre destinationer i vores lille, smukke land.