14-12-2020

Julegaveidé

Måske har du travlt med at finde julegaver til dem du skal være sammen med i år. Eller måske netop til dem, du ikke skal være sammen med pga de anbefalede restriktioner, der er. 

At give gaver kan nogle gange være meget oplagt, man ved, hvad personen ønsker sig, eller man kan forestille sig det. Men andre gange, bliver man måske mødt med et "jeg ønsker mig ikke noget"... Så står man der og føler sig måske lidt på Herrens mark. Skal man så lade være med at give noget? 

Personligt ønsker jeg mig ofte oplevelser, gerne sammen med giver, hvis nogen spørger. Det er med til at give krydderi på tilværelsen, og behøver heller ikke at koste en formue. En picnictur (til sommer fx).

Men der findes også andre muligheder, og da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg går ind for, at vi bevarer vores natur og at vi får mere vild natur, så er der i flere naturorganisationer den mulighed at købe et stykke natur. Det kan man her for 240kr. Så frikøber du 20m2 skov. Det lyder måske ikke af meget, men som i så mange andre sammenhænge, så gælder det også her - "at mange bække små".. 

https://webshop.naturfonden.dk/giv-skovbevis/ 

Og måden gaven bliver fysisk på under juletræet er, at man får et skovbevis. Men læs selv videre ved at følge dette link, eller gå på opdagelse andre steder, der kæmper hver eneste dag for vores natur. På den måde er du også med til at gøre en stor og vigtig forskel for truede dyr og planter.
 
Den fine sommerfugl på billedet har brug for alt andet end de sten, den sidder på der.