11-11-2021

Limfjorden

Nogle gange er der brug for at trække stikket, slappe af, koble af, vælge noget andet til end til daglig. 

Lige netop det, er der stor forskel på, tror jeg, hvordan vi griber det an - til gengæld tror jeg på, at det er sundt for os allesammen af og til.

Jeg har lige været så heldig at kunne nyde et område ved Limfjorden, Trend, Vesthimmerland, som er endnu én af de dejlige områder i vores skønne land. Det var ikke første gang, jeg var der - og det bliver heller ikke den sidste. 

Da jeg ankom, viste Fjorden tænder, der var smæk på vinden, og det ruskede godt i tøj og hår. Der var fine muligheder for at surfe og lege med drage - jeg nøjedes med drageflyvning, som jeg kan konstatere, jeg godt kan blive bedre til.. 

Næste dag, og dagen efter igen lagde vinden sig, solen kom frem, og sendte sine fine stråler gennem det tykke skydække - og der blev frit udsyn til øen Livø, der ligger lige derude, og som jeg glæder mig til at gense, når det bliver forår igen.

Byen Løgstør er den nærmeste større by med sine ca. 4500 indbyggere. En ret aktiv by med masser af ildsjæle og folk, der med vægtige ord arbejder hårdt på at bevare byen så autentisk som muligt. Frisør Peter, som jeg talte med, "solgte" byen godt, og selv om der på denne årstid er mere stille, så er det nemt at fornemme, at der både er musikliv og andre kunstneriske oplevelser, når forårssolen vender tilbage igen. Indtil da, kan man jo sidde lunt indendøre og nyde synet af himmel og hav, der næsten konstant er i bevægelse, og hvor farverne skifter på den store palette.